Zakken witte chocolade pepernoten in aantocht?

Afgelopen week hoorde ik het goede nieuws van Bolletje. Bij 200.000 likes belooft Fabrikant Bolletje zakken met alleen witte chocolade kruidnoten op de markt te brengen. Dit verzoek werd ingediend door twee ware witte chocolade pepernoten fans Gerrieke Klooster en Eunice Uhlenbeek via de Facebookpagina van Bolletje. Zij vinden het net als veel mensen erg jammer dat Bolletje alleen bruin en wit gemengde chocolade kruidnoten aanbiedt.

Witte chocolade blijkt het minst populair bij consumenten en om deze reden liggen er altijd maar een paar soorten witte chocolade in de schappen. Bolletje wil echter best meedenken met de consument als er echt heel expliciet naar wordt gevraagd.

Recept ideeën met witte chocolade pepernoten

Ik zie gelijk de mogelijkheden met deze witte chocolade pepernoten. Wat dacht je van een witte chocolade cheesecake met een bodem van witte chocolade pepernoten? Of een appelcrumble met witte chocolade pepernoten… Ik kan niet wachten tot die 200.000 likes, laat die pepernoten maar komen!

1 Reactie op "Zakken witte chocolade pepernoten in aantocht?"

  • Anouk - Viving.nl
    Anouk - Viving.nl 21 september 2015 (22:29)

    Het is gelukt, binnenkort kun je zakken met alleen witte chocolade pepernoten kopen! De benodigde 200.000 likes zijn ruim bereikt door de Facebook-actie van Bolletje fans!

Plaats een reactie:

Je emailadres wordt niet weergegeven.