Nacoshop.nl

Begin van deze maand was ik op de VT woon en designbeurs, een uitgelezen kans om inspiratie op te doen over huis en interieur. Zo heb ik weer veel nieuwe webshops leren kennen zoals Nacoshop.nl. De stand viel me gelijk op door de rijke en mooie stoffen en materialen. Het mooie van deze producten is, dat het gemaakt is van reststoffen die overblijven na de productie van andere textiel producten. Zo is geen een product hetzelfde en heb je altijd een uniek item.

Naco verkoopt lifestyle producten met aandacht voor kwaliteit en vakmanschap. Ze vinden het heel belangrijk dat lokale, ambachtelijke producten ook in de toekomst nog steeds kunnen worden gemaakt. De collectie bestaat onder andere uit vloerkleden, mandjes, plaids, mandjes en tassen. Alle producten hebben een luxe uitstraling door de robuuste en met zorg gekozen materialen. Persoonlijk ben ik een grote fan van de prachtige vloerkleden, zo staat dit witte kleed op mijn verlanglijstje!

Anouk - Viving.nl

De website Viving is opgezet door Anouk (28 jaar). In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan het inrichten van het huis en werk ik graag in de tuin. Daarnaast ben ik dol op lekker eten en drinken. Ik sta dan ook vaak in de keuken om voor familie en vrienden te koken. Als ik in huis bezig ben dan kan ik me heerlijk ontspannen en alle inspiratie die ik hierbij op doe wil ik graag met jullie delen op deze website.

Geen Reacties op "Nacoshop.nl"

    Plaats een reactie:

    Je emailadres wordt niet weergegeven.