De webshop van Love to be home

In de rubriek favoriete webshops deel ik al mijn webshops waar ik graag online bestel. Zo is ook de webshop ‘Love to be home’ één van mijn persoonlijke favorieten. Je vindt er vooral veel woonaccessoires in een landelijke stijl. Zelf heb ik al meerdere bestellingen gedaan en vind eigenlijk altijd wel iets leuks. Speciaal voor jullie heb ik een aantal favoriete artikelen geselecteerd.

Love to be home collectie

De love to be home collectie bestaat niet alleen uit woonaccessoires. Ze hebben ook leuke tuinartikelen, kinder accessoires en tassen. Een vrolijke mix van spullen die handig op categorie kunnen worden gefilterd. Bij bestellingen vanaf 50 euro betaal je gen verzendkosten. Dit vind ik altijd wel een uitdaging, omdat ik altijd net wel, net niet aan deze verzendkosten zit. Natuurlijk probeer ik altijd zoveel mogelijk in één keer te bestellen, dat is wel zo voordelig.

Etagère

Wat was ik ontzettend blij met mijn glazen stolp, keurig netjes verpakt zodat het glas niet kon beschadigen werd hij bezorgd en maandenlang heeft deze dan ook in de keuken gestaan. Ik had er een houten etagère bij gekocht en de stolp hier opgezet. Het glazen onderbord dat er oorspronkelijk bij hoorde heb ik in de servieskast gezet. Wil het geval dat mijn kat vorige maand de stolp van de etagere heeft geduwd, helemaal aan diggelen… Heb gelijk weer een nieuwe besteld!

Favoriete Artikelen

Ik heb een aantal van mijn favoriete artikelen uit de webshop van Love to be home geselecteerd ter inspiratie. Over het algemeen hebben veel artikelen ook een leuke prijs. Er staan ook veel borden met teksten in de webshop en kleine tasjes, hier ben ik iets minder fan van. Al met al is de webshop echt de moeite waard om een kijkje te nemen! Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Anouk - Viving.nl

De website Viving is opgezet door Anouk (28 jaar). In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan het inrichten van het huis en werk ik graag in de tuin. Daarnaast ben ik dol op lekker eten en drinken. Ik sta dan ook vaak in de keuken om voor familie en vrienden te koken. Als ik in huis bezig ben dan kan ik me heerlijk ontspannen en alle inspiratie die ik hierbij op doe wil ik graag met jullie delen op deze website.

Geen Reacties op "De webshop van Love to be home"

    Plaats een reactie:

    Je emailadres wordt niet weergegeven.