Deze cheesecake kan niet mislukken en is een groot succes op elke gelegenheid. Elke keer als ik deze taart maak gaat hij schoon op. Het leuke is dat je ook met dit recept goed kunt variëren. Zo gebruik ik vaak verschillende soorten koekjes zoals bastogne koeken, speculaas, stroopwafels of volkoren biscuitjes. Ook kun je door het roomkaasmengsel, chocolade, vruchten en/of noten toevoegen. Zo kun je je eigen twist geven aan dit oh zo handige recept. Succes!
Aanwinst in het recepten boek!
Persoonlijk vind ik dit recept een echte aanwinst in mijn persoonlijke kookboek. Recepten die ik heb gekregen op van die verfrommelde papiertjes bewaar ik allemaal in My family cookbook waar ik eerder wat over heb geschreven. Basis recepten waar je je eigen twist aan kan geven, ik ben er dol op!

Serveertips Cheesecake
Heerlijk met een compot van rood fruit en slagroom. Je kunt ook blauwe bessen of witte chocolade door het roomkaas mengsel heen doen en dan afbakken. Dit geeft de cheesecake een heel andere smaak. Persoonlijk vind ik een klassieke cheesecake nog steeds het aller lekkerst! Je kunt hem als toetje serveren, maar ook op een high tea doet deze cheesecake het erg goed.

Geen Reacties op "Cheesecake recept dat altijd lukt!"