DamPlank Amsterdam

Snijplanken heb je in allerlei vormen, maten en materialen. Nu zag ik laatst bij iemand een DamPlank. Een DamPlank is eigenlijk gewoon een houten snijplank met 3 hoge opstaande randen. Door deze hoge randen kan er niets van de snijplank afvallen, erg handig dus.

De officiële snijplanken van DamPlank Amsterdam zijn ontwikkeld door Veroon Coesel. Zij begon ooit met het snijden van groenten en vlees op een ouderwetse snijplank van haar oma. Deze snijplank werd vroeger ookwel een ‘hakbord’ genoemd en paste ze in ontwerp iets aan. Sinds 2013 is de DamPlank in productie genomen door Timmerfabriek Visser in Zaandam.

De DamPlank is echt multifunctioneel. Zo kun je er niet alleen op snijden, je kunt hem ook gebruiken als serveerblad door de handige handvaten aan de zijkant. Zelfs ontbijt op bed wordt een fluitje van een cent. Op dit moment is de DamPlank in één formaat te bestellen via de online shop.

damplank

Anouk - Viving.nl

De website Viving is opgezet door Anouk (28 jaar). In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan het inrichten van het huis en werk ik graag in de tuin. Daarnaast ben ik dol op lekker eten en drinken. Ik sta dan ook vaak in de keuken om voor familie en vrienden te koken. Als ik in huis bezig ben dan kan ik me heerlijk ontspannen en alle inspiratie die ik hierbij op doe wil ik graag met jullie delen op deze website.

2 Reacties op "DamPlank Amsterdam"

  • comment-avatar
    Koninh 25 juni 2018 (13:56)

    Wat zijn de maten van de damplank

  • comment-avatar
    Koninh 25 juni 2018 (13:58)

    War zijn de maten

Plaats een reactie:

Je emailadres wordt niet weergegeven.