Food Truck Festival

Afgelopen vrijdag avond heb ik een kijkje genomen op het Food Truck Festival in Zoetermeer. Een toerend restaurant in de open lucht, met fantastisch eten en heerlijke soul muziek.

Al direct als je het festival op komt lopen voel je de relaxte sfeer. De ruim 20 trucks zijn tot in de kleinste details ingericht, ik kan hier werkelijk de hele avond naar kijken! Voor liefhebbers van lekker eten en drinken is dit festival een echte aanrader.

Wat ik allemaal heb gegeten? Heel veel! Het liefst had ik alles even geprobeerd, maar dat gaat natuurlijk niet. Als het Food Truck festival bij jou in de buurt is, zou ik het zeker aanraden. Bekijk de foto’s om een goede impressie te krijgen van het festival en houd de agenda in de gaten voor een festival bij jou in de buurt.

Anouk - Viving.nl

De website Viving is opgezet door Anouk (28 jaar). In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan het inrichten van het huis en werk ik graag in de tuin. Daarnaast ben ik dol op lekker eten en drinken. Ik sta dan ook vaak in de keuken om voor familie en vrienden te koken. Als ik in huis bezig ben dan kan ik me heerlijk ontspannen en alle inspiratie die ik hierbij op doe wil ik graag met jullie delen op deze website.

Geen Reacties op "Food Truck Festival"

    Plaats een reactie:

    Je emailadres wordt niet weergegeven.