Feestelijke ijsklontjes!

Maak elk drankje feestelijk met deze zelfgemaakte ijsklontjes. Je kunt echt de meest originele en creatieve vormpjes krijgen. Speel vooral met kleur, dit komt het effect in het glas ten goede!

3 tips voor het maken van ijsblokjes

1. Kies een leuk vormpje

Voor niet te veel geld scoor je al de leukste ijsblokjes vormpjes bij onder andere IKEA, Amazon en aliexpress. Niets is te gek; lego blokjes, zandkastelen, walvissen, kwallen of gitaren. Neem vooral zelf eens een kijkje naar wat er allemaal te vinden is.

2. Speel met kleur 

Door ijsblokjes in een verrassende kleur te maken geeft dit extra effect in het glas. Je kunt het water kleuren met waterlimonade. Deze heb je natuurlijk in veel verschillende kleuren zoals blauw, groen, oranje en rood.

3. Kies voor silicone ijsblok vormpjes

Deze zijn vooral erg praktisch en zorgen er voor dat al die exotische vormpjes ook zonder kleerscheuren uit de vorm komen. Wel zo prettig…

Anouk - Viving.nl

De website Viving is opgezet door Anouk (28 jaar). In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan het inrichten van het huis en werk ik graag in de tuin. Daarnaast ben ik dol op lekker eten en drinken. Ik sta dan ook vaak in de keuken om voor familie en vrienden te koken. Als ik in huis bezig ben dan kan ik me heerlijk ontspannen en alle inspiratie die ik hierbij op doe wil ik graag met jullie delen op deze website.

Geen Reacties op "Feestelijke ijsklontjes!"

    Plaats een reactie:

    Je emailadres wordt niet weergegeven.