Elfenhof Gouden Wijn

Iets te vieren? Met deze mousserende wijn uit Oostenrijk kun je rijkelijk proosten. De wijn is namelijk voorzien van echte stukjes 23 karaats bladgoud die ronddwarrelen door de bubbels.

Hoe proeft gouden wijn?

De wijn is redelijk droog van smaak en de bubbel blijft lekker lang hangen. Volgens de kenners een lichte notensmaak in de afdronk en veel appel en peer. De fles zit verpakt in een luxe goudstaafverpakking en is een zeer origineel cadeau. Lekker bij gerookte visgerechten, als apéritief of fruitdesserts.

Elfenhof Gouden Wijn | Viving.nl

Anouk - Viving.nl

De website Viving is opgezet door Anouk (28 jaar). In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan het inrichten van het huis en werk ik graag in de tuin. Daarnaast ben ik dol op lekker eten en drinken. Ik sta dan ook vaak in de keuken om voor familie en vrienden te koken. Als ik in huis bezig ben dan kan ik me heerlijk ontspannen en alle inspiratie die ik hierbij op doe wil ik graag met jullie delen op deze website.

Geen Reacties op "Elfenhof Gouden Wijn"

    Plaats een reactie:

    Je emailadres wordt niet weergegeven.