Eiersalade met prei en kerrie voor de lunch!

Deze eiersalade is perfect om een simpele lunch extra bijzonder te maken. Serveer met vers bourgondisch ongesneden brood en snijd deze in royale plakken. Eet Smakelijk!...

Bourgondische zuurkool met buikspek en verse worst

De winter komt er weer aan en dan maak ik graag mijn absolute lievelingskostje; zuurkool. Niet zomaar een zuurkool stampot, maar een echte bourgondische stoofpot met buikspek en verse worst. Laat die winter maar komen!...

Simply Pure Wanddecoratie

Dit houten wandpaneel staat echt al een behoorlijke tijd om mijn verlanglijst! Ik heb de collectie van Simply Pure in diverse woonbladen gezien en vorig jaar ook op de VT-Wonen beurs in de RAI in Amsterdam, maar het blijft een echte musthave! Nog even doorsparen dan maar......

De pepernotenfabriek van ‘Van Delft’ is geopend!

Als je van pepernoten houdt, ben je bij pepernotenfabriek 'Van Delft' aan het juiste adres. Meer dan 50 soorten pepernoten in allerlei smaken en kleuren. Truffel, limoncello, stroopwafel, kaneel, steranijs en zelfs pepernoten die naar zure matten smaken. ...

Limoncello taart met amaretti koekjes, ricotta en mascarpone

Als je van limoncello houdt dan moet je deze taart echt een keer proberen. Dit taartje samen met een ijskoude limoncello? Dan kan de avond niet meer stuk. Ik zeg bakken maar en vooral genieten! ...

Limoncello zelf maken? Zo dus!

Wat is er lekkerder dan een ijskoude limoncello na het eten? Heerlijk! Wist je dat je dit Italiaanse digestief ook heel goed zelf kunt maken? Lees hier het recept en voor je het weet proost je met je zelfgemaakte limoncello. Cin Cin!...

Tijm uit eigen tuin

De hele zomer heeft het kruidentuintje er goed bijgestaan. Zo fijn om altijd verse kruiden in huis te hebben. Standaard staat er een grote pot basilicum in de keuken en in de tuin kun je munt, bieslook, peterselie en tijm vinden. Deze laatste kun je nu goed plukken en laten drogen....

Aan de slag met gelatine!

Eens moet de eerste keer zijn, al vond ik dit toch wel erg spannend. Het is eigenlijk een raar goedje dat gelatine, maar om een echte spiegeltaart te maken ging ik aan de slag. Lees hier wat handige tips voor het werken met gelatine....

Aardappelsalade met verse makreel en feta

Doordeweeks is het toch altijd even nadenken wat we s’avonds gaan eten. Ondanks dat we echt wel eens wat nieuws proberen, hebben we ook wel een vast aantal recepten dat we graag maken zoals pasta, salade, curry of kip. Probeer eens wat anders op tafel te zetten, zoals deze heerlijke aardappelsalade met makreel en feta. Deze is super makkelijk om te maken en trouwens ook heerlijk als lunchgerecht!...

De verschillende kleuren van Aviva Sparkling Wine

Kennen jullie de wijnen van Aviva nog? Vorig jaar deelde ik een video over de Aviva Sparkling Wine. Deze bijzondere mousserende wijn heeft een parelmoer kleur als je hem schud. Goed nieuws; er zijn nog meer kleuren verkrijgbaar!...